Andre forretningsområder

Bredesen Opset Skoger

Eiendommen omfatter 74.000 daa skog og 450 daa dyrket mark. Fra sør starter skogteigene nordøst i Kongsvinger kommune, rundt Lunderseter, og opp til kommunegrensen (5.500 daa). I Grue strekker Skaslia skog og Nordre Woller skog seg på hver side langs Skasens bredder. Frambergsteigene ligger rundt Frysjøen og nedover mot Kirkenær sentrum. Løvhaugen skog er den største sammenhengende teigen på 42.000 daa. Med Røgden i syd og svenskegrensen i øst er dette den opprinnelige Finnskogen med sine sangomsuste skoger. Lengst sør i Åsnes er Sørsåsen-teigen (1.800 daa). Driftssenteret for skogbruket er i den levende skogsgrenda Løvhaugen. Kjell Skaraberget er skogfullmektig. Han bor på Løvhaugen og har sitt kontor der.

Byggtorget Bredesen Opset
Vårt byggmarked strekker seg langt etter å gi kunden råd, hjelp og kvalitetsvarer. Vi har som mål å være den naturlige lokale partneren på byggmarkedet. Både for deg som privatkunde, men også proffmarkedet i distriktet. Vi setter pris på den lokale snekkeren som bruker oss som fast leverandør, og yter god service til disse. Privatkunder vil møte en serviceinnstilt og faglig dyktig stab i butikken og konkurransedyktige priser. For tilbud eller informasjon ring 62 94 94 17 eller send en e-post til byggtorget@bredesenopset.no.
BYGGTORGET
Bredesen Opset Regnskap

Bruker du mye tid på regnskap? Dette er tid du kunne brukt på din virksomhetens kjerneområder. En annen fordel med å la oss ta hånd om ditt regnskap er at de gjeldende regler og forskrifter alltid blir overholdt. Lovene omkring regnskap kan ofte virke kompliserte dersom man ikke har juridisk eller økonomisk bakgrunn, og derfor tar det også ekstra lang tid om man selv skal føre regnskap. Når vi kjører regnskap bruker vi programmet Info-Easy og ved lønnskjøringer benytter viLønn 5.0 som er landets markedsledende innen sitt område. Oppgaver som vi tilbyr våre kunder er blant annet rapporteringer, innberetninger,
lønnsarbeid, budsjettering og likviditetsstyring. I tillegg til tradisjonelle regnskapstjenester har vi spesialisert oss på oppfølging av tømmerformidling, skogbruk, jordbruk og lignende. Vi tilbyr tett oppfølging og er tilgjengelige når du har behov. Dersom du vurderer å la andre stå for regnskap, er du velkommen til å ta kontakt på telefon 62949400 for en uforpliktende samtale om hvilke tjenester vi kan tilby og hvilke tjenester som er interessante for deg.

KONTAKT OSS