Det er ikke tilfeldig at jeg kjøper varer fra Bredesen Opset

bildet viser et hus

Kai Nesset var ikke i tvil om hvem han skulle gå til da han startet på sitt nye byggeprosjekt. Han har kjøpt varer fra Bredesen Opset i en årrekke og er svært fornøyd med servicen de yter til kundene sine.

Byggmesteren Kai Nesset lager tre eneboliger i rekke på Sagstua i Nord-Odal. Han ønsket en løsning som ga ham mest service og kvalitet for pengene. Da visste han hvem han skulle kontakte.

– Jeg hadde tegningsgrunnlaget og en idé om hvordan veggene skulle deles opp. Men sammen med fagfolkene hos Bredesen Opset fikk jeg lagt en skikkelig plan og fikk satt prosjektet ut i live, sier han.

Nesset bestilte dermed ferdigstilte yttervegger og takstoler fra Bredesen Opset og fikk det levert til anleggsplassen. Ikke nok med det, han fikk også svært god service fra fagfolkene.

– Det var et veldig godt samarbeid. Varene ble kjørt ut sammen med en kranbil, og de ansatte hjalp til med oppheising av veggene. Det er god service!

Samarbeid er alfa omega

Når man er byggmester er det viktig at samarbeidet med leverandøren går knirkefritt. Derfor har Nesset kjøpt takstoler og andre varer fra samme bedrift i en årrekke.

– Det er ikke tilfeldig at jeg kjøper varer fra Bredesen Opset år etter år. Jeg tenker hovedsakelig på kvalitet og service, og det er nettopp dette jeg får til en rimelig pris hos dem, sier han.

Det blir stadig vanligere å bruke prefabrikerte deler slik som de som produseres av Bredesen Opset. Med denne løsningen sparer man mye tid og får opp huset raskt.

– Vi begynte byggingen i november og da er det svært viktig at man får opp huset under tak raskest mulig. Det var mulig på grunn av pakkeløsningen og servicen jeg ble tilbudt. Jeg er veldig fornøyd, avslutter Nesset.

Det er ikke tilfeldig at jeg kjøper varer fra Bredesen Opset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen