Takstoler & dragere

Vi produserer takstoler etter dine spesifikasjoner og bistår gjerne med tips og tekniske vurderinger.

Effektiv byggeplass

Vi vet at flyten på byggeplassen er viktig for deg. God logistikk og fabrikkmonterte elementer er nøkkelen. I samarbeid med deg finner vi tilpassede løsninger og kan bistå med transport og oppløft på byggeplass etter avtale.

Vi leverer også precut og bjelkelag som ytterligere vil forenkle monteringen.

Husk å bestille riktig dimensjonerte beslag og skruer.

Transport og montering

Vi leverer direkte på byggeplass og heiser takstolene på plass ved hjelp av kran.

Med egne eller innleide biler leverer vi direkte på byggeplass og heiser takstolene på plass ved hjelp av kran. Dette gjøres med vogntog som er spesialtilpasset transport av takstoler, som gir oss muligheten til å transportere store takstoler. Det gir billigere produksjon og mindre arbeid for snekker/montør. Hvis kunden ønsker oppløft av enkle takstoler mens takkonstruksjonen monteres, gjør vi gjerne også dette.

Erfaring

Vi har erfaring i produksjon av takstoler siden 1976, og vår kombinasjon av råvarer fra Europas beste skoger, de nyeste produksjonsmetodene, maksimal service og fleksibilitet, gjør oss til en foretrukket leverandør over hele Østlandet.

Kvalitet og produksjonskontroll

Vi følger strenge retningslinjer for kvalitet og sikkerhet, og produserer våre produkter iht. norsk lovgivning.

Vår takstolfabrikk er medlem i Norske Takstolprodusenters Forening. Våre produkter er CE-merket i henhold til standard NS-EN 14250.