Årets bedrift i Grue

Bildet viser Ordfører i Grue Kommune, Rune Grenberg, han overrekker prisen til daglig leder i Bredesen Opset, Brede Bredesen Opset.

Bredesen Opset AS er kåret til Årets bedrift i Grue i 2022. Det var under en høytidelighet i forbindelse med den årlige høstfesten i slutten av september at daglig leder Brede Bredesen Opset kunne motta heder og ære fra ordføreren og et symboltungt fotografi av en elg i soloppgang.

–Det er jo selvsagt. Elg i solnedgang vil vi ikke ha for en bedrift som går så det suser, sa ordføreren da han overrakte prisen.

En meget verdig prisvinner

Det var nylig gjenvalgt Grue-ordfører Rune Grenberg som sto for prisoverrekkelsen. Til avisa Glåmdalen sa han at det var en «meget verdig prisvinner».

–Bredesen Opset får prisen blant annet fordi bedriften er vellykket, den er en bidragsyter til Grue-samfunnet, god lønnsomhet, de er i stadig utvikling og de skaper arbeidsplasser.

Det er viktig for oss å løfte fram slike gode og vellykkede bedrifter. Bredesen Opset er en bunnsolid bedrift. Og det er viktig! Nettopp fordi det er med på å skape stolthet og identitet i Grue, sa ordfører Grenberg til avisa.

En solid lagseier

Brede Bredesen Opset var både glad og overrasket over prisen.

-Dette var ikke på radaren i det hele tatt, og veldig, veldig moro.  Her har komiteen holdt kortene skikkelig tett til brystet, for dette kom som lyn fra klar himmel på oss. Det er flott å få en slik anerkjennelse fra kommunen. Dette er hele laget sin pris, for vi er ingenting uten de dyktige og positive medarbeiderne våre. Dette er en solid lagseier, smiler Brede Bredesen Opset, og forteller at prisbildet foreløpig er med på tur.

-Det er jo midt i elgjakta, og da er det jo helt perfekt å ha med et bilde av en elg i soloppgang. Men når jakta er over, skal det opp på veggen i hovedkontoret. Det skal få hedersplassen.

Årets bedrift i Grue

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen