Om oss

OM OSS

Familien Bredesen Opset kom til Solørtraktene helt tilbake i 1756. Og siden da har det handlet om skog, sagbruk og jordbruk. I dag er fortsatt Bredesen Opset en aktiv og konkurransedyktig familiebedrift som lever av og med skogen. Nå er fokuset å levere smarte løsninger til våre kunders byggeprosjekter.

ANSATTE

Bildet viser en mann som smiler

Bjørn Sparby

Seniorrådgiver

Bildet viser en mann som smiler
Nenad Stanic
Fabrikksjef takstol/precut – Konstruktør
Bildet viser en mann

Joacim Vålbekken Sundet

Teknisk leder

Bildet viser en mann

Tommy Bonsak

Fabrikksjef element – Konstruktør 

Bildet viser en mann
Daniel Mobakk Palmquist
Konstruktør
Bildet viser en mann med rød caps som smiler

Markus Moen Rødås

Konstruktør

ANDRE FORRETNINGER

Bredesen Opset Regnskap

Bredesen Opset Regnskap AS er et autorisert regnskapsførerselskap. Vår målsetning er å tilby kundetilpassede tjenester innen regnskapsførsel, lønn og administrasjon.

Har du spørsmål om regnskapsførsel eller noen av de andre tjenestene vi leverer kan du kontakte oss på:
Telefon: 62 94 94 00
Mail: egil@bredesenopset.no

Bredesen Opset Skoger

Eiendommen omfatter 74.000 daa skog og 450 daa dyrket mark. Fra sør starter skogteigene nordøst i Kongsvinger kommune, rundt Lunderseter, og opp til kommunegrensen (5.500 daa). I Grue strekker Skaslia skog og Nordre Woller skog seg på hver side langs Skasens bredder. Frambergsteigene ligger rundt Frysjøen og nedover mot Kirkenær sentrum. Løvhaugen skog er den største sammenhengende teigen på 42.000 daa. Med Røgden i syd og svenskegrensen i øst er dette den opprinnelige Finnskogen med sine sangomsuste skoger. Lengst sør i Åsnes er Sørsåsen-teigen (1.800 daa). Driftssenteret for skogbruket er i den levende skogsgrenda Løvhaugen. Kjell Skaraberget er skogfullmektig. Han bor på Løvhaugen og har sitt kontor der.

Byggtorget Bredesen Opset

Vårt byggmarked strekker seg langt etter å gi kunden råd, hjelp og kvalitetsvarer. Vi har som mål å være den naturlige lokale partneren på byggmarkedet. Både for deg som privatkunde, men også proffmarkedet i distriktet. Vi setter pris på den lokale snekkeren som bruker oss som fast leverandør, og yter god service til disse. Privatkunder vil møte en serviceinnstilt og faglig dyktig stab i butikken og konkurransedyktige priser.

For tilbud eller informasjon ring 62 94 94 17 eller send en e-post til byggtorget@bredesenopset.no.

BYGGTORGET

Personvernerklæring

Webanalyse og informasjonskapsler

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics.

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Data knyttet til informasjonskapsler slettes automatisk 14 måneder etter registering. Du kan selv administrere bruken av informasjonskapsler.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Bredesen Opset anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Videoavspilling

Bredesen Opset bruker hovedsakelig YouTube å sine sider. Youtube samler inn data når du spiller av en video. Dataene brukes til å finne ut hvem og hvor lenge videoene blir brukt.

Skjemaer

Vi bruker skjemaer på nettsiden, for å komme i kontakt og ta imot prisforespørsler. Ved å fylle inn og skjemaene på dette nettstedet samtykker du til at dine innsendte data blir samlet inn og lagret.

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om hvordan en virksomhet behandler personopplysninger. I denne erklæringen omtaler vi hvilke opplysninger vi samler inn og hvordan de brukes. Dersom du er registert i et av systemene til Difi har du rett på innsyn i dine egne personopplysninger. Du kan også be om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. Kravet ditt vil bli behandlet kostnadsfritt og senest innen 30 dager. Alle henvendelser om innsyn i personopplysninger kan rettes til e-post takstol@bredesenopset.no.

KONTAKT OSS


Rull til toppen