Doblet kapasitet med ny elementfabrikk

Den nye elementfabrikken er nå i full drift, og Bredesen Opset er nå enda bedre rustet til å møte etterspørselen etter ferdige bygningselementer.

 -Vi har allerede to mann på plass i den nye fabrikken. Planen er å oppbemanne ytterligere når byggeaktiviteten normaliserer seg, forteller daglig leder Brede Bredesen Opset.

-Alle som følger med på nyhetene vet at byggebransjen har en del utfordringer i disse dager, men plutselig løsner det. Med den nye fabrikken vår har vi nå kapasiteten på plass til å ta imot etterspørselen.

to menn jobber sammen i en hall
Foto: Benjamin A. Ward / Bredesen Opset

Store fordeler

Bredesen Opset begynte med produksjon av ferdige elementer i 2019, og siden den gang har etterspørselen etter disse skreddersydde bygningselementene vært stadig økende. Med den nye elementfabrikken får den tradisjonsrike produsenten doblet kapasitet, bedre internlogistikk og vesentlig større lagringskapasitet.

-Det er stadig flere som oppdager hvor store fordeler det er med å bygge med ferdige elementer. Vi leverer skreddersydde elementer til entreprenører og utbyggere, som gjør byggeprosessen mer effektiv og nøyaktig. Du sparer en masse jobb og avfallshåndtering, og resultatet blir 100 prosent hele tiden. Vi lager elementer både til vegg, tak og gulv. Med våre prefabrikerte elementer får du kortere byggetid og mer effektiv leveranse. Ettersom våre elementer produseres innendørs i produksjonshallen vår, slipper du også utfordringer med fukt i byggeprosessen, sier Brede Bredesen Opset.

-Våre elementer passer både for nye prosjekter og til tilbygg. Vi produserer elementene etter dine spesifikasjoner, og hjelper deg gjerne med tips og tekniske vurderinger.

Doblet kapasitet med ny elementfabrikk

Én kommentar til “Doblet kapasitet med ny elementfabrikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen