De to nye Markus’ene

bildet viser to menn i en produksjonshall

To Markus’er ble ansatt hos Bredesen Opset Prefab AS i mai. Markus Moen Rødås jobber i konstruksjonsavdelingen, mens Markus Renhult er produksjonsmedarbeider. Daglig leder Brede Bredesen Opset er glad for at de er på plass, og ønsker dem begge velkommen.

Bredesen Opset Prefab AS opplever sterk vekst for tiden, og ifølge Brede Bredesen Opset blir prosjektene stadig mer omfattende og tidkrevende.

-Både Markus Moen Rødås og Markus Renhult er veldig flotte flotte, unge og kapable mennesker. Vi har stor tro på at de vil bidra for oss i mange år.

Markus Moen Rødås

Markus Moen Rødås er en av de som tilsynelatende finner tid til alt. Han er 23 år, først og oppvokst på Hof, og overtok farsgården for to år siden. Selv om de 250 målene med dyrket mark er forpaktet bort har han fremdeles 650 mål med skog å ta vare på.

-Det går på et vis. Det blir akkurat nok fritid til litt av hvert. Om vinteren drar jeg til Sverige og kjører snøscooter omtrent hver helg. Om sommeren blir det mye ragging med en gammel Chevrolet fra 60-tallet.

Markus har allerede fire år bak seg som tømrer, læretiden inkludert, og ved siden av den nye jobben i konstruksjonsavdelingen til Bredesen Opset Prefab, studerer han på deltid til byggingeniør på Gjøvik tekniske fagskole.

-Det er bare seks samlinger i året. Ellers foregår alt på nettet, så dette er ikke noe problem.

Markus Renhult

Markus Renhult hadde sin første arbeidsdag hos Bredesen Opset Prefab 9. mai i år. Han kan allerede etter noen få uker fortelle at han stortrives på sin nye arbeidsplass.

-Foreløpig har jeg bare jobbet med takstolproduksjon, men det er visst meningen at jeg skal gjøre andre ting senere. Det er et veldig fint og trivelig arbeidsmiljø her, sier den unge mannen, som fylte 22 år på selveste 17. mai.

Renhult er født og oppvokst i Torsby, og har jobbet med solskjerming og markiser siden han var ferdig med yrkesskolen der han lærte bygg- og anlegg på Steinerskolen i hjembyen. For et par år siden kjøpte han og samboeren hus i Oleby, som ifølge den unge produksjonsmedarbeideren nærmest er en forstad til Torsby. Å dagpendle en time hver vei er ikke noe problem for den unge mannen.

-Nei, det er det vel ikke. Spesielt når en har en trivelig jobb å dra til.

De to nye Markus’ene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen