Digre takstoler til Sønsterud planteskole

Bildet viser snekkere som heiser opp takstoler

Det er svære dimensjoner over takstolene på den nye driftsbygningen og produksjonslokalet som er under oppføring på Sønsterud planteskole. Med 30 meter spenn er det de største takstolene bygg- og tømrermester Simen Bru noen gang har montert. Det er Bredesen Opset Prefab som har produsert og levert takstolene.

-Det er aldri noe tull med dem. De leverer det de skal og på det tidspunktet vi har bestilt, sier Bru, som forteller at det tok to dager å få på plass disse enorme takstoler.

Bildet viser Simen Bru
Bygg- og tømrermester Simen Bru er fornøyd med leveransen og monteringen.

134 takstoler

Simen Bru Eiendomsservice AS holder til på Gjesåsen, og har satt opp adskillige større bygg i distriktet på de 13 årene siden selskapet ble etablert. Men med 2.500 kvadratmeter grunnflate og en lengde på hele 80 meter, er den nye driftsbygningen på Sønsterud planteskole det største trebygget han har oppført.

-Det gikk med 134 takstoler, og spennet er så stort at vi måtte benytte oss av midtbæring og montere en side om gangen. Takstolene ble heist på plass der de skulle være, så monteringen gikk knirkefritt, forteller han.

Bildet viser takstoler

Konkurransedyktig tilbud

Simen Bru forteller at det er omtrent et halvt år siden har leverte tegninger over konstruksjonen til Bredesen Opset Prefab, og fikk et pristilbud som han mente var svært konkurransedyktig. Dessuten liker han å handle lokalt, som han sier.

-Jeg har handlet takstoler av dem mange ganger før, og vet hva jeg kan forvente. De har dyktige folk som vet hva de driver med. De produserer rimelig raskt, og leverer når de skal. Jeg kommer helt sikkert til å bestille flere takstoler av Bredesen Opset Prefab i fremtiden.

Digre takstoler til Sønsterud planteskole

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen