Enda mer leveringsdyktige med ny MAN TGS.510

bildet viser to blide menn foran en lastebil med takstoler

I seks år har Espen Viken levert takstoler, precut, elementer, bjelkelag og andre byggevarer over store deler av Østlandet. Og han har allerede funnet seg godt til rette bak rattet på den splitter nye MAN planbilen som Bredesen Opset nylig gikk til innkjøp av.

-Det er mye leveranser for tiden. I dag har jeg vært to turer til Gardvik. En med den nye bilen, og en med den gamle semitraileren. Jeg trenger den store bilen for å få med de aller største takstolene. Men det er greit. Du blir ikke sliten av å kjøre en slik ny bil, smiler lastebilsjåfør Viken.

Enda mer leveringsdyktig

Den nye mørkegrønne planbilen med Bredesen Opset-logo er av typen MAN TGS.510, og ble tatt i bruk i begynnelsen av september.

-Denne bilen vil gjøre oss enda bedre på alle typer leveranser. Vi opplever stadig økende etterspørsel, og med denne investeringen blir vi enda mer leveringsdyktige, sier daglig leder Brede Bredesen Opset.

-Lastebilen har hydrodrive, hydraulisk fremdrift på forhjulene. Dette gjør at den er veldig god på å komme seg frem på steder hvor veien ikke er spesielt god, slik som eksempelvis byggeplasser. Og bilen har hengerfeste, så vi kommer til å hekte på en henger hvis vi skal fylle opp skikkelig.

Stadig mer å gjøre

Og Espen Viken er full av lovord om den nye lastebilen.

-Den er en drøm å kjøre. Og praktisk som bare det. Den har kran som tåler 32 tonn, plan som kan trekkes ut, og den er kraftig nok til å ta seg frem overalt der vi skal levere byggevarer, forteller Viken.

I takt med den økende etterspørselen etter takstoler, precut, bjelkelag og ferdige elementer fra Bredesen Opset, blir også kjøreturene til Espen Viken og kollega Håvard Snapa stadig lenger.

-Jeg har levert takstoler langt oppe i Valdres. Stort sett rekker vi fram og tilbake på samme dag, men det har hendt at vi har måttet overnatte på turen, sier Viken, og forteller at også sesongen plusser på seg.

-Før varte den typiske høysesongen fra påske frem til jul, men nå kommer jo vinteren stadig seinere og våren tidligere, så da blir det jo mer å gjøre på oss. Og godt er det!

 

Enda mer leveringsdyktige med ny MAN TGS.510

Én kommentar til “Enda mer leveringsdyktige med ny MAN TGS.510

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen