Godord fra Bygg og Messesystemer AS

bildet viser et byggeprosjekt

– Topp kvalitet. Veldig bra service. Hvis det av en eller annen grunn skulle oppstå en prekær situasjon, slipper de det de har i hendene for å løse problemet for oss. Vi kunne ikke fått en bedre leverandør enn Bredesen Opset, sier en svært fornøyd daglig leder Ulf Andresen hos Bygg og Messesystemer AS.

Det er mange år siden Ulf Andresen tok seg bryet med å sjekke med andre leverandører.

– Vi er en liten bedrift, og det trives vi godt med. Det er stor etterspørsel for tiden, og vi kunne godt ha vokst ganske kraftig, men det ønsker vi ikke. Vi er lykkelige som små. Men hos Bredesen Opset blir vi tatt imot som en stor og viktig kunde. Det betyr selvsagt mye for oss, sier Ulf Andresen.

Full av lovord

– Vi er helt avhengige av en leverandør vi kan stole på. Bredesen Opset leverer alltid når de skal. De ytterst få gangene det har vært et eller annet med en leveranse, ordner de saken med en gang. Det er aldri noe problem eller spørsmål. Tvert imot. Bredesen Opset er veldig greie å ha med å gjøre, og de har suveren kundebehandling.

Ulf Andresen er full av lovord om Bredesen Opset, men hvor lenge han har vært kunde hos trelasthandleren, det er han mer usikker på.

– Herreminhatt, tiden går så fort. Men det må da være minst 25 år siden vi begynte å handle takstolene våre hos Bredesen Opset, og de siste fem, seks årene har vi også kjøpt alt vi trenger av precut fra dem.

Enebolig fra A til Å

Bygg og Messesystemer AS ble etablert i 1998, og holder til sentralt på Østlandet, i Ytre Enebakk. Navnet er en overlevning fra de første driftsårene, da en stor del av virksomheten handlet om messeproduksjon i inn- og utland. I dag har bedriften en stabil og solid arbeidsstokk med syv faglærte tømrere, en teknisk tegner og uunnværlige Hege Bråten på kontoret, der også daglig leder Ulf Andresen er innom fra tid til annen.

– Jeg orker ikke sitte på kontoret hele tiden. Jeg må ut og bevege kroppen litt iblant. Det blir vel omtrent halve tiden ute på byggeplassene og resten bak kontorpulten, sier Andresen, som ved siste opptelling har skaffet seg 42 års erfaring fra bransjen.

– Vi utfører alle typer arbeider innen tømrerfaget, det være seg en enebolig fra A til Å, en garasje, eller bare utskifting av et vindu eller nytt kjøkken.

Utrolig raskt og effektivt

Det er stor byggeaktivitet i Enebakk for tiden, og Ulf Andresen og kollegene har mer enn nok å henge fingrene i. I disse dager er Bygg og Messesystemer AS i full gang med byggevirksomhet på Mjærutsikten, som skal bestå av 41 boliger i et rolig og tilbaketrukket område i Ytre Enebakk. Det første byggetrinnet består av 26 leiligheter, fordelt på tre leilighetsbygg over to etasjer. Det er Bredesen Opset som leverer både precut og takkonstruksjoner til prosjektet.

– Det kommer i fire leveranser. Først får vi ferdige vegger som vi bare trenger å montere. Neste leveranse er etasjeskillere, som vi heiser rett på plass og skrur sammen. Så kommer alle veggene til annen etasje, og til slutt får vi hele takkonstruksjonen. Utrolig raskt og effektivt. Det er nesten så en kan lure på hvordan vi klarte oss i tiden før precut og ferdige elementer, smiler Andresen.

Godord fra Bygg og Messesystemer AS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen