Kom på Norges største reunion

Det skjer mye positivt og spennende i Kongsvingerregionen – det vil du oppdage om du kommer på Norges største reunion lørdag 1. februar. Hva Norges grønne hjerte har å by på, får du innblikk i denne dagen.

På lørdag formiddag, på Sentrum videregående skole, kan du blant annet bli bedre kjent med næringslivet i regionen. Du kan også velge og vrake i interessante foredrag fra sentrale aktører. Næringslivet stiller på stand mellom klokka 11:00 og 15:00, og lover morsomme aktiviteter for store og små.

Det er over 50 bedrifter og virksomheter som har gått sammen om å skape Norges største reunion. – Vi i Bredesen Opset Prefab AS er bare en av 55 samarbeidspartnere som støtter opp om arrangementet.  – Det at så mange bedrifter går sammen om å markedsføre og løfte Kongsvingerregionen er unikt og morsomt å være med på, sier daglig leder Brede Bredesen Opset i Bredesen Opset Prefab AS.

Utstillingsvindu – alle på ett sted

– Arrangementet er et viktig utstillingsvindu for næringslivet og ikke minst for de som ser etter hvilke muligheter som finnes i Kongsvingerregionen. Lørdag 1. februar har du en unik mulighet til å utforske jobb-, studie, karrieremuligheter, boligmarkedet og de mange aktivitetstilbudene regionen har.

– Vi gleder oss til å være en del av Norges største reunion, sier Bredesen Opset. – Vi vet at mange ønsker seg tilbake til Norges grønne hjerte – Kongsvingerregionen, men er usikre på både boligmarkedet og jobbmulighetene.

Går du innom Sentrum videregående skole denne lørdagen vil du møte interessante arbeidsgivere fra hele regionen på stand. Mange vil garantert snakke med deg.

Disse aktørene møter du på stand:

7sterkeAdeccoAhus – Kongsvinger sykehusAktiv BemanningAnno MuseumBDOBergene HolmBoligpartnerEbbas matglederEidskog kommuneEidskog StangeskoveneEntrackESASEskoleiaGIVASGlamox LuxoGlåmdalenGrue KommuneGrue SparebankGunnar Holth GrusforretningHedmark IKTHøgskolestiftelsenIBAS OntrackKILKlosser InnovasjonKOBBL KongssenteretKongsvinger AutoKongsvinger GolfklubbKongsvinger kommuneLeidarLilleseth KjettingMaarudMagnor GlassverkMapeiNordbohusNord-Odal kommuneNortømmerOdal SparebankOpaker GårdOutdoor FinnskogenPan TretopphytterPentaConResultat RegnskapRimfeldt EiendomSchütz NordicSkaslien gjestegiveriSparebank 1 ØstlandetSpetals VerkStatistisk Sentralbyrå avd. KongsvingerSør-Odal kommuneØM FjeldÅsnes Kommune

Her kan du lese mer om Norges største reunion på Kongsvinger.

– Vi i Bredesen Opset Prefab AS er selv en virksomhet i vekst og ser at vi kommer til å trenge flere faglærte medarbeidere i årene som kommer, sier Bredesen Opset.

Kom på Norges største reunion

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen