Ny mann i konstruksjonsavdelingen

bildet viser en mann som sitter foran to dataskjermer på kontoret og smiler

Det er travle tider for Daniel Mobakk Palmquist. Mandag 3. januar hadde han sin første arbeidsdag i konstruksjonsavdelingen til Bredesen Opset Prefab.

-Det er mye nytt, ja. Mye å suge tak i og lære seg. Konstruksjonsprogrammene er annerledes enn de jeg lærte på skolen. Og rutinene. Men det er spennende, og jeg trives veldig godt allerede, sier den ferske konstruktøren, som er født på Flisa og bosatt i Våler.

Vant til å lære nye ting

Daniel Mobakk Palmquist er vant til å lære seg nye ting. Etter allmennfag med idrett på Solør videregående skole begynte han å jobbe som taktekker. Det holdt han på med lenge nok til at han rakk å skaffe seg fagbrev. Da fant han ut at han ville prøve seg som tømrer. Fagbrev der også. I fjor høst var det rørleggerfaget som fristet, men der var han ikke lenge nok til å begynne med noe fagbrev. Han ble tipset om at Bredesen Opset hadde planer om å utvide administrasjonen. 33-åringen søkte og fikk jobben i konstruksjonsavdelingen.

Til våren har han forøvrig nok et papir på plass i samlingen. Da har han nemlig fullført fire år med deltidsstudier på Gjøvik tekniske fagskole, og kan smykke seg med tittelen bygningsingeniør.

Begynner å haste

Det går mest i jobb og studier for Daniel Mobakk Palmquist for tiden. Og unger. Det er fem av dem til sammen, mine, dine og våre inkludert.

Fotballkarrieren endte på Kjellmyra for 10 år siden. Han benekter sterkt at han ga seg på topp.

-Tvert imot. Jeg var en lokal middelmådighet som ga meg på det desidert verste.

Han er fortsatt aktiv i idretten, men nå som fotball- og håndballtrener for syvåringene i Våler.

Ny mann i konstruksjonsavdelingen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen