terje_edited

Ny mann i konstruksjonsavdelingen

Etter bare en uke i sin nye jobb i konstruksjonsavdelingen til Bredesen Opset har Terje Bjerke-Matsson allerede funnet seg vel til rette med nye kolleger og arbeidsoppgaver.

– Jeg trives veldig godt her på kontoret. Det er mye nytt å sette seg inn i. Jeg holder nå på med mitt syvende anbud, og tre av dem er allerede solgt. Det er vel ikke verst på så kort tid, mener Terje Bjerke-Matsson.

Kjente Bredesen Opset fra før

Det var lysten til å prøve noe nytt, og ønske om kortere pendleravstand, som fikk Terje Bjerke-Matsson til å søke jobben i konstruksjonsavdelingen til Bredesen Opset.

– Jeg fikk se en annonse på Facebook der de søkte etter fagfolk til denne avdelingen. Det virket veldig spennende og fristende. Opp gjennom årene har jeg handlet mye hos Bredesen Opset, og jeg har kjent flere av de som jobber her i mange år. Jeg bestemte meg for å sende en epost, og så ble jeg innkalt til en intervjurunde. Heldigvis fikk jeg jobben. Nå har jeg vært her siden 18. mai, forteller Bjerke-Matsson, som gjerne bruker fritiden til friluftsliv.

– Det har ikke blitt så mye fisking de siste åra. Men elgjakta, den må jeg fortsatt sette av tid til.

Solid erfaring

Det er en mann med solid erfaring fra bygningsbransjen som nå skal tegne og beregne takstoler, vegger og precut for kundene til Bredesen Opset. Han begynte karrieren som tømrer i daværende Glomma Bygg AS, og ble headhuntet til Block Watne etter at den gamle hjørnestensbedriften på Kirkenær gikk konkurs i 2013. I Block Watne jobbet han som byggeleder, først i fem år på Kongsvinger, og de siste årene i avdelingen på Hamar.

– Jeg la bort hammeren da eldstedatteren min, Mille, ble født. Det er 17 år siden. Siden har det blitt mye kontortid og et og annet besøk på byggeplassene, sier Terje Bjerke-Matsson, som foruten Mille også er far til Erik Kristoffer (18), Alma (11) og Oleane (8 år).

Ny mann i konstruksjonsavdelingen

KONTAKT OSS