Ny maskin i full drift

Bildet viser Brede Bredesen Opset på fabrikken

Den nye kappelinjen til Bredesen Opset Prefab er nå i full drift, og det er imponerende dimensjoner over de to Hundegger Speed ​​Cut 3 som fyller kappehallen i det store produksjonsanlegget på Kirkenær.

Hundegger Speed ​​Cut 3 er et omtrent så avansert og effektivt sagsystem som det går an å få tak i. Med en ledende markedsandel gjennom mange år har den tyske fabrikken blitt verdensledende innen CNC-styrte prefabrikkeringsmaskiner.

Effektivt produksjonsanlegg

Det er stille, rent og pent i det 3.500 kvadratmeter store produksjonsanlegget som rommer Bredesen Opset Prefab. Det er lunsjtid for de to operatørene som betjener hver sin Hundegger, og bare noen ferdigjusterte konstruksjonsmaterialer vitner om at her skal det produseres takstoler, elementer og precut om noen få minutter. I elementavdelingen står flere vegger klare til å kles med plast før de skal transporteres, og i en annen del av bygget står store mengder ferdige takstoler klare til å sendes rundt i distriktet. I etasjen over holder seks konstruktører på med å tegne, beregne og prise ordre som videre skal overføres til produksjonsanlegget.

Kapasiteten er doblet

Bredesen Opset kjøpte sin første Hundegger SC3 allerede i 2014, og med den nye enheten ferdig innkjørt og i full drift, er nå kapasiteten doblet. En SC3 kan gjøre mye mer enn bare å kappe. De kan frese uthakk og gjennomføringer av alle slag og har printer for tydelig merking.

-Dette skiltet er frest ut på en av disse maskinene, sier daglig leder Brede Bredesen Opset, og henter ned en trebit med firmalogoen på fra veggen.

-Uansett hva konstruktørene legger inn i programmet, så gjør maskinene jobben. Det er så raskt og effektivt som det kan få blitt. For å redusere kapp og avfall kjøper vi inn justerte konstruksjonsmaterialer i ferdige lengder og dimensjoner. Effektivt og miljøvennlig. Og kapp og flis fra våre egne maskiner bruker vi til oppvarming av lokalene våre.

 

Ny maskin i full drift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen