– Vi har et tett og godt samarbeid med Bredesen Opset

bildet viser to menn som jobber med takstolproduksjon og et portrett

Et godt samarbeid med leverandører er avgjørende når tidsfristene er korte og kravene er store. Daglig leder hos Solør Hus, Øystein Aurland, forteller at de stadig vender tilbake til Bredesen Opset på grunn av kvaliteten på varene og servicenivået de leverer.

Øystein Aurland sier at de har samarbeidet med Bredesen Opset så lenge han kan huske og at det er viktig med et godt forhold til sine leverandører.

– Vi har brukt Bredesen Opset jevnlig til takstoler og «precut» i over ti år. Jeg merker at de strekker seg langt for å imøtekomme våre krav og behov. Derfor vender vi tilbake til dem år etter år, sier han.

Service, pris, kvalitet og lokal forankring står i sentrum når Solør Hus velger leverandørene de samarbeider med. Aurland mener at Bredesen Opset leverer på alle disse punktene.

– Kvalitet og konkurransedyktighet på pris er selvfølgelig viktig når vi skal kjøpe inn materialer, men også servicenivået har imponert oss. Vi merker at fagfolkene hos Bredesen Opset snakker «vårt språk» og stadig tar grep for å forbedre tjenesten de leverer. Vi har et tett og godt samarbeid med Bredesen Opset, sier Aurland.

Prefabrikerte deler sparer tid og penger

Prefabrikerte deler blir stadig vanligere og er avgjørende på moderne byggeprosjekter hvor kvalitetsstandardene er høye og tidsfristene er korte.

– Bredesen Opset har et godt «precut» system og god merking på sine materialer. Dette gjør logistikken på byggeplassen langt enklere og bidrar til at vi sparer massevis av tid når delene skal settes sammen, sier Aurland.

Aurland forteller at leveransetiden er svært viktig når det gjelder valg av leverandører. Fordi Bredesen Opset er lokalt plassert kan deres sjåfører kjøre ut materialer på nokså kort varsel.

– Vi merker at de streber etter å tilpasse seg våre tidsfrister og er svært effektive hva gjelder leveransetider. Vi er strålende fornøyd, avslutter han.

– Vi har et tett og godt samarbeid med Bredesen Opset

2 kommentarer til “– Vi har et tett og godt samarbeid med Bredesen Opset

 1. Сайт https://fotonons.ru/ демонстрирует обширный спектр идей в стилизации и украшении интерьеров через фотографии. Вот некоторые ключевые моменты:

  Вдохновение для Интерьера:

  Демонстрация практических советов для улучшения жилых пространств.
  Акцент на многообразные стили, включая прованс.
  Разнообразие Контента:

  Оформление балконов, гостинных, спален и других пространств.
  Создание богатого фонда идей для изменения дома или рабочего пространства.
  Практическое Применение:

  Идеи по интеграции этих стилей в реальных условиях.
  Мотивирующие примеры, показывающие возможности преображения пространства.
  Этот текст увеличивает детализацию описания сайта, добавляет структуру в виде списков и перечислений, и размножен с использованием синонимов для увеличения вариативности.

  ___________________________________________________

  Не забудьте добавить наш сайт в закладки: https://fotonons.ru/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Rull til toppen